Luminar

luminar-logo valkoinen

Luminar

Viestintäammattilainen palveluksessasi – luonnollisesti

Luminar on yhden naisen viestintätoimisto, jonka sydän olen minä, Terhi Taikavaara, viestintäyrittäjä ja intohimoinen luonnossa liikkuja.

Palvelen sinua ja organisaatiotasi viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä ammattitaidolla, joustavasti ja luotettavasti.

Minä

Olen koulutukseltani filosofian maisteri Turun yliopistosta. Työkokemusta minulla on yli viidentoista vuoden ajalta erilaisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä niin oppilaitoksessa, teollisuusyrityksessä, järjestöissä kuin rahoitusalallakin.

Olen myös suorittanut liikunnan ammattitutkinnon, erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon, matkailupalvelujen ammattitutkinnon sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Laaja koulutus- ja osaamispohja antaa hyvät valmiudet palvella asiakkaita monilta eri aloilta ja tuottaa viestintäratkaisuja aiheeseen kuin aiheeseen.

Teen tiivistä yhteistyötä valokuvaajan kanssa, joten viestintä- ja markkinointiprojekteihin saadaan tarvittaessa laadukkaat ja persoonalliset kuvat. Tutustu valokuvauspalveluihin South Lapland Photographyn sivuilla.

Muiden yhteistyökumppaneiden avulla palvelutarjonta laajenee lisäksi videokuvaukseen, verkkosivujen ja verkkokauppojen tekniseen toteutukseen, käännöspalveluihin sekä tulostus- ja teippauspalveluihin.

Suunnitellaan juuri sinun organisaatiollesi sopivat viestinnän ja markkinoinnin ratkaisut!

Luminarista sanottua

”Kun tavoitteena on saada aikaan tuote, jota voidaan käyttää opetuksessa, asiat pitää sanoa tarkasti ja oikein. Tiesin, että Terhi oli tehnyt yhteistyötä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön kanssa ja siksi turvallisuusasiat olivat hänelle tuttuja. Luminarin kanssa viestintä sujui helposti ja nopeasti. Toivon, että yhteistyömme jatkuu. Suosittelen!”

Brita Somerkoski

KT, Oppilaitosturvallisuuden asiantuntija

”Terhi on taittanut SPEKille monia koulutusesitteitä, oppaita ja oppikirjoja – myös eri kieliversioina. Yhteistyö hänen kanssaan on sujunut aina mallikkaasti. Terhi on erittäin joustava, ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen toimija. Hän toimii ripeästi, vastaa kiireisiinkin palvelutarpeisiin ja hänen työnsä jälki on aina ollut viimeisteltyä. Voin lämpimästi suositella hänen palvelujaan muillekin.”

Heli Hätönen
Kehittämispäällikkö, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

”Pidin erittäin tärkenänä, että raportin taiton yhteydessä tarkistettiin myös tekstin kieliasu ja muokattiin kuvat ja taulukot sopiviksi. Myös pienet käännöstyöt hoituivat samalla kertaa. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.”

Pekka Rajajärvi

Rakennusneuvos

”Terhi on suorittanut sukukirjojemme ja sukulehtiemme taittotyöt alusta lähtien vuodesta 2017. Tekstien ja henkilö luetteloiden lisäksi työhön kuuluu paljon myös haasteellisia valokuvia. Uusissa tilanteissa voimme luottaen antaa tehtävän hänen ammattitaitoisiin käsiinsä. Hän on ollut joustava, sovituista aikatauluista huolehtiva ja kaikin tavoin luotettava. Mikä tärkeintä, Sukuseuramme jäsenet ovat olleet hänen työnsä laatuun erittäin tyytyväisiä. Voin suositella häntä mielihyvin vastaaviin tehtäviin.”

Väinö Ruottinen

Puheenjohtaja, Ruottisten Sukuseura